Hoofdinhoud

Diensten

Particuliere beveiliging

Uw eigen huis is de plek waar u woont en leeft. Maar het is vooral een plek waar u zich altijd veilig moet voelen. Met onze particuliere beveiliging zorgen we ervoor dat u dat gevoel ook te allen tijde heeft.

Particuliere beveiliging is er in allerlei vormen. Denk aan een beveiligingsmedewerker die uw huis bewaakt. Of iemand die toezicht houdt op uw eigendommen. Maar we kunnen u (en uw gezin) op veel meer manieren extra veiligheid bieden.

 

Uw behoeftes

Daarom bespreken we eerst wat u belangrijk vindt en waar u behoefte aan heeft. Op basis van die wensen helpen we u vervolgens aan dat veilige gevoel dat u zoekt.

 

Wat uw behoeftes ook zijn, het volgende mag u sowieso van onze particuliere beveiliging verwachten:

  • Zeer snelle alarmopvolging: Onze beveiligingsmedewerkers reageren vaak binnen enkele minuten om zo potentiële bedreigingen te minimaliseren.
  • Beveiligingsadvies op maat: Samen analyseren we uw specifieke behoeften en bieden we op maat gemaakte oplossingen om optimale veiligheid te bieden.
  • Schadeservice: We helpen u met het afhandelen van schadeclaims, inclusief documentatie en coördinatie met verzekeringsmaatschappijen.
  • Extra controles in de vakantieperiodes: Verhoogde surveillance en controles tijdens vakantieperiodes om de veiligheid van uw eigendommen te waarborgen.
  • Woonwijksurveillance: Regelmatige patrouilles in woonwijken om preventief toezicht te houden.
  • Extra controlerondes op afroep: Aanvullende beveiligingscontroles op verzoek, bijvoorbeeld bij verdachte activiteiten of ongewone omstandigheden.
  • Nauwe samenwerking met EuroPAC Alarmcentrale: Hierdoor is er naadloze alarmverwerking en snelle reactie op noodsituaties, waardoor de veiligheid wordt verbeterd.

Wilt u ook dat wij beschermen wat u belangrijk vindt? Neem contact op!

 

contact