Hoofdinhoud

Diensten

Evenementen beveiliging

Popconcerten, voetbalwedstrijden en festivals: overal vinden prachtige evenementen plaats. Maar de aanwezigheid van veel mensen op één plek brengt altijd risico’s met zich mee. Gelukkig kunnen wij ervoor zorgen dat uw evenement voor iedereen rustig en veilig verloopt.

Als organisator bent u gebaat bij een probleemloos verloop van uw evenement. De veiligheid van alle aanwezigen is daar een belangrijk onderdeel van. Onze beveiligingsmedewerkers nemen u op dat gebied veel zorgen uit handen. Zij voeren onder andere toegangscontrole uit waarbij ze ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde personen het evenement betreden en dat eventuele veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Hierbij horen taken zoals het uitvoeren van veiligheidscontroles.

 

Daarnaast houden onze beveiligingsmedewerkers toezicht op de algemene veiligheid van het evenement, waarbij ze letten op verdachte activiteiten, het beheren van menigten om ongelukken te voorkomen, en het handhaven van orde en discipline indien nodig. Ze kunnen ook assisteren bij noodsituaties.

 

Kortom, onze beveiligingsmedewerkers spelen een cruciale rol bij het handhaven van een veilig evenement, waarbij ze proactief optreden om potentiële risico's te minimaliseren en snel en effectief reageren op (nood)situaties.

 

Benodigde inzet

De aard van uw evenement én de gasten die uw evenement bezoeken bepalen de benodigde inzet van onze beveiligingsmedewerkers. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om uw evenement te beveiligen. Om u dus zo optimaal mogelijk te adviseren, worden we graag zo vroeg mogelijk betrokken bij de organisatie.

Wilt u ook dat wij beschermen wat u belangrijk vindt? Neem contact op!

 

contact