Hoofdinhoud

Diensten

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is de verzamelnaam voor het beveiligen van een of meer locaties. Iedere locatie is anders en vraagt dus ook om een eigen aanpak. Dat begint bij een goed advies en spitst zich toe tot een specifiek beveiligingsplan voor uw woning of bedrijfspand.

U kunt objectbeveiliging het beste zien als een totaalpakket van verschillende diensten. Van portiers- en receptiediensten tot en met openings- en sluitrondes, visitaties en alarmcentralediensten: samen bepalen we hoe we uw locatie zo veilig mogelijk kunnen maken.

 

  • Portiers- en receptiediensten. We nemen de taken van een reguliere portier/receptionist over tijdens nachtelijke uren of afwezigheid, en zorgen voor een soepele werking van de receptie en de veiligheid van het gebouw en de gasten.
  • Pandcontroles. We controleren de situatie van uw pand en terrein op ongezette tijden. Dit doen we volgens afspraak, dus zonder dat daar een melding voor nodig is.
  • Openingsrondes. Tijdens de openingsronde openen onze beveiligingsmedewerkers uw pand en schakelen ze het alarm uit. Daarnaast zetten ze bijvoorbeeld de verlichting aan en inspecteren ze uw pand op eventuele onregelmatigheden.
  • Visitaties. Onze beveiligingsmedewerkers controleren wat uw terrein opkomt en afgaat.
  • Alarmcentralediensten.
  • Sluitrondes. Tijdens sluitrondes beoordelen we of het pand/terrein goed is afgesloten. Wij controleren bijvoorbeeld of alle ramen en deuren goed zijn afgesloten en of alle lichten zijn gedoofd.
  • Preventieve aanwezigheid. We zijn proactief aanwezig bij uw pand/terrein om potentiële problemen te voorkomen. Denk aan surveillances en toegangscontroles.

Wilt u ook dat wij beschermen wat u belangrijk vindt? Neem contact op!

 

contact