Hoofdinhoud

Diensten

Mobiele Surveillance

Anderen moeten van uw eigendommen afblijven. Maar helaas denken sommige mensen daar anders over… Met onze mobiele surveillance beschermen we uw woning of uw bedrijf tegen ongenode gasten, dieven en criminelen.

Of het nu gaat om een huis of een bedrijfspand: u zit niet te wachten op indringers. En zijn ze er toch? Dan is het belangrijk dat ze op tijd worden opgemerkt. Daarvoor kunt u onze mobiele surveillance inschakelen.

 

Snelle alarmopvolging

Zodra uw alarminstallatie melding maakt van een ongewone situatie, komen onze mobiele surveillanten direct polshoogte nemen. Omdat we zeer lokaal werken, zijn we gemiddeld binnen 15 minuten ter plaatse. Op locatie controleren onze surveillanten de binnen- en buitenkant van het gebouw. En als het nodig is, nemen we contact op met de politie en/of hulpverleners.

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance is er in alle soorten en maten. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die we aanbieden op dit gebied:

Externe pandcontrole is een bekende dienst binnen mobiele surveillance. We controleren de situatie uw pand en terrein op ongezette tijden. Dat doen we volgens afspraak, dus zonder dat daar een melding voor nodig is.

 

Tijdens een externe pandcontrole controleren we de buitenzijde van uw pand. Daarbij gaan onze mobiele surveillanten bijvoorbeeld na of ramen en deuren gesloten zijn. Daarnaast inspecteren we of er inbraaksporen te zien zijn en beoordelen we of er zich opvallende personen of voertuigen op uw terrein begeven.

U wilt niet dat er ongewenste goederen op uw terrein belanden. En ook niet dat er goederen naar buiten worden gesmokkeld. Als u zeker wil weten dat dit niet gebeurt, is visitatie de surveillancedienst die u zoekt.

 

Het idee van visitatie is eenvoudig: onze beveiligingsmedewerkers controleren wat uw terrein opkomt en afgaat. Afhankelijk van de afspraken die we met u maken, doorzoeken we bijvoorbeeld voertuigen of tassen van bezoekers, leveranciers en medewerkers.

U wilt uw bedrijfspand iedere dag veilig achterlaten. Om u daarvan te verzekeren, kunnen onze beveiligingsmedewerkers een brand- en sluitronde (interne pandcontrole) uitvoeren.

 

Tijdens deze sluitronde beoordelen we bijvoorbeeld of alle ramen en deuren goed zijn afgesloten en of alle lichten zijn gedoofd. Daarbij letten we tegelijkertijd scherp op eventuele (brand)gevaarlijke situaties en lekkages.

Als u en uw medewerkers naar huis gaan, moet iedereen dat met een gerust gevoel kunnen doen. Met onze sluitbegeleiding garanderen we dat u en uw medewerkers het terrein veilig verlaten.

 

Terwijl uw medewerkers hun werkzaamheden afronden en het pand afsluiten, observeren onze beveiligingsmedewerkers de omgeving. Daarbij letten ze vooral op verdachte personen en/of voertuigen. Onze beveiligingsmedewerkers gaan pas naar huis als iedereen het pand veilig heeft verlaten.

Als uw medewerkers uw bedrijf ’s ochtends openen, doen ze dat niet voor ongenode gasten. Voor een probleemloos begin van de dag kunt u onze surveillanten een openingsronde laten uitvoeren.

 

Tijdens de openingsronde openen onze beveiligingsmedewerkers uw pand en schakelen ze het alarm af. Daarnaast zetten ze bijvoorbeeld de verlichting aan en inspecteren ze uw pand op eventuele onregelmatigheden.

Wilt u ook dat wij beschermen wat u belangrijk vindt? Neem contact op!

 

contact