Hoofdinhoud

Over van Mook bewakingsdienst

Compagnon op het gebied van beveiliging

Bewakingsdienst van Mook is een betrokken beveiligingsbedrijf in de regio Oss en Den Bosch. Ooit begonnen als een hondenbrigade, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbare compagnon op het gebied van beveiliging.

U wilt overal een gevoel van veiligheid. Wij doen niets liever dan daarvoor zorgen

Situaties en omgevingen creëren waarin mensen veilig kunnen wonen, werken en leven: dát is waar we ons dagelijks voor inzetten. Dat doen we op bedrijventerreinen, op bouwplaatsen en tijdens evenementen, maar ook gewoon bij u thuis. Met ons brede dienstenpakket bieden we een antwoord op elke veiligheidsvraag.

 

Onze diensten

Verantwoordelijkheidsgevoel

We kennen onze regio van binnen en buiten en zijn er sterk mee verbonden. Daardoor voelen we ons ook verantwoordelijk voor de leefbaarheid in ons werkgebied. We houden ons rayon daarom bewust klein, waardoor we razendsnel op onveilige situaties of specifieke wensen kunnen inspelen.

 

Dat wil overigens niet zeggen dat we een kleine jongen zijn. Sterker nog: we kunnen ons meten met verschillende sterke landelijke partijen. Mét het bijzondere voordeel dat wij onze opdrachtgevers ook allemaal persoonlijk kennen.

 

Nauwe samenwerkingen

Tegelijkertijd weten we heel goed dat we niet álles zelf kunnen. Daarom werken we nauw samen met enkele betrouwbare, lokale partners. Daaronder vallen uiteraard politie en brandweer, maar ook alarminstallateurs, glaszetters, verzekeringsmaatschappijen en slotenmakers. Samen zorgen we ervoor dat u overal een gevoel van veiligheid ervaart.

Erkende beveiligingsorganisatie

 

“Veiligheid is een groot goed. Toch staan mensen daar nauwelijks bij stil. Daarom doen wij dat voor ze. We beveiligen kantoorpanden, bedrijventerreinen en bouwplaatsen, maar ook particuliere woningen. We zeggen niet voor niets: wij zijn er als het om veiligheid gaat. Met ons brede dienstenpakket bieden we een antwoord op elke veiligheidsvraag.”

Ramon van Mook,

Eigenaar Bewakingsdienst Van Mook