Hoofdinhoud

Over ons

Wij dragen bij aan een gastvrije beleving 

Onze ambitie is om de meest innovatieve en gastvrije Brabantse partner te zijn,
waarbij we streven naar duurzame relaties waarin onze flexibele gastvrijheid 
bijdraagt aan uw succes.

Onze werkwijze

1.Review

De eerste stap is het in kaart brengen van uw wensen. Hoe gaat het nu? Wat speelt er nu? Wat is uw visie? Onze slogan is niet voor niets wij zorgen voor een unieke bezoekbeleving.

2.Doelstelling

We lopen samen door het verleden en kijken vervolgens naar de toekomst. Wat zijn de verwachtingen en hoe kunnen we die invullen. Kortom wat zijn de doelstellingen en hoe bereiken we die.

3.Implementatie

Aan de hand van de bepaalde doelstellingen wordt er een dedicated team geformeerd en desgewenst op maat getraind. Vervolgens zorgen wij voor een geruisloze implementatie van ons team binnen dat van uzelf, zodat er direct kan worden gehandeld.

4.Start dienstverlening

Hospitality Service Brabant staat voor kwaliteit, proactiviteit, continuïteit en flexibiliteit. Het dedicated team gaat starten en worden begeleid door ervaren supervisors waardoor we de kwaliteit leveren die past bij uw organisatie.

5.Excellent performance

Hospitality Service Brabant gaat voor een dienstverlening op het hoogste niveau. Dat zorgt ervoor dat we continu aan het monitoren zijn hoe we de excellente performance voor de gasten kunnen blijven verbeteren naar een hoger niveau.

6.Kwaliteitsborging

Door de continue monitoring en periodieke evaluaties met onze opdrachtgevers zijn wij in staat om de service meetbaar te maken. We stellen dan ook Key Performance Indicators (KPI) die centraal staan in het leveren van High-end dienstverlening.

Op zoek naar een gastvrije partner?

 

Mocht u interesse, vragen, suggesties hebben over HS-Brabant, neem dan contact met ons op.

 

bel ons  mail ons

Diensten

Met onze services zorgen wij altijd voor een optimale bezoekbeleving en professionele begeleiding.