Hoofdinhoud

12-2023

van Mook

ABO Beveiliging vertrouwt nu op de kracht van Bewakingsdienst van Mook

Geachte relatie,

 

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling binnen ons bedrijf die van invloed is op onze dienstverlening aan u. Per 1 januari 2023 hebben wij de volledige dienstverlening van ABO Beveiliging mogen toevoegen aan onze portefeuille.

Deze overname is tot stand gekomen met het oog op het verbeteren van onze dienstverlening en het nog beter kunnen inspelen op uw wensen. Door deze overname kunnen wij u een breder (maat)dienstenpakket aanbieden, waardoor wij u nog beter kunnen voorzien in uw beveiligingsbehoeften en een verlengstuk te zijn van uw bedrijf. Deze stap stelt ons ook in staat om onze positie in de regio Noord-Brabant te versterken en de hoogwaardige beveiligingsdiensten te blijven leveren waarop u kunt vertrouwen. Het kantoor in Waalwijk blijft uiteraard gehandhaafd, daar we het belangrijk vinden om betrokken te zijn in de regio waar de beveiligingsbehoefte speelt dicht dus bij onze relaties.

 

Naast deze belangrijke mededeling willen wij u op de hoogte brengen van enkele praktische zaken die voortvloeien uit de overname:

 

Nieuw rekeningnummer

Vanaf heden verzoeken wij u om betalingen over te maken naar ons nieuwe rekeningnummer: NL 71 RABO 0124 4181 55

 

Contact met onze accountmanagers

De accountmanagers van Van Mook Bewakingsdienst staan graag tot uw beschikking om persoonlijk kennis te maken en om eventuele vragen te beantwoorden. Zij zullen binnenkort contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Mocht u voor die tijd vragen hebben of specifieke zaken willen bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0416-544782 of sales@bewakingsdienstvanmook.nl

 

Wij vertrouwen erop dat deze overgang soepel zal verlopen en dat de samenwerking met Bewakingsdienst van Mook voor u een positieve ervaring zal zijn. Mocht u verdere informatie nodig hebben, dan staan wij tot uw beschikking.

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking.

 

Met vriendelijke groet,

Ramon van Mook

Algemeen Directeur