Hoofdinhoud

07-2018

Met een veilig gevoel vakantie!

Een inbraak zorgt niet alleen voor een vervelend gevoel, ook de nasleep die erbij komt kijken, is niet fijn. Bewakingsdienst Van Mook probeert er alles aan te doen om een inbraak te voorkomen. Zoals in de vakantieperiode, als mensen met een gerust hart willen genieten op hun vakantieadres. 

“Met een woonwijksurveillance laten we ons regelmatig zien in de wijk. Altijd op verschillende tijden. We hebben meerdere auto’s op de weg en zijn altijd dichtbij”

Bewakingsdienst van Mook staat garant voor een zeer snelle alarmopvolging bij een inbraak, overval en technische meldingen op een alarm. Niet alleen ’s nachts, maar 24 uur per dag. 

 

Steeds banger

Het bedrijf richt zich op het beveiligen van bouw- en bedrijventerreinen, winkels, maar zeker ook op woningen. “We hebben onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat er bij particulieren vraag is naar bewaking van hun woning. De inbraakcijfers liegen er niet om en je hoort ook steeds vaker verhalen over overvallen bij een huis. Mensen worden steeds banger. Ons doel is om het veiligheidsgevoel en de leefbaarheid te vergroten. We kunnen mensen vrijblijvend een offerte aanbieden en hebben ook nuttige tips.” Mocht er onverhoopt toch een inbraak plaatsvinden, dan ontzorgt Van Mook de gedupeerde. “Van alarmopvolging, afhandeling, het regelen van de schadeservice (bijvoorbeeld glas- en slotenservice) tot het maken van foto’s en rapportages voor de aangifte, we regelen het. Mensen kunnen er zo mee naar de politie.”


Bewakingsdienst van Mook heeft een keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Het bedrijf is gevestigd aan de Batavenweg 6b in Oss. Bereikbaar via (0412) 88 30 13 of info@bewakingsdienstvanmook.nl