Over Bewakingdienst Van Mook

Bewakingsdienst van MookBewakingsdienst van Mook is een lokale sterke partij in Oss, Den Bosch en omgeving. Met een breed pakket aan dienstverlening en door een beperkt rayon zijn wij in staat snel te kunnen schakelen en in te kunnen spelen op wensen van klanten.


Lokale betrokkenheid is een belangrijke discipline om zo in het gebied waar we werkzaam zijn  de leefbaarheid te vergoten en te borgen. Samenwerken met lokale partijen is ook waarin wij ons onderscheiden. Door de een goede samenwerking met de politie en brandweer zijn wij in staat snel calamiteiten goed af te werken. Samenwerken in een gebied gaat verder dan dat. Ook werken wij nauw samen met de lokale alarminstallateurs, glaszetters, bouwbedrijven, slotenmakers en zelfs verzekeringsmaatschappijen om zo eventuele schades snel te borgen.


Door de het brede netwerk en de vele goede samenwerkingen op verschillende niveaus kunnen wij een sterk adviserende rol spelen in Oss, Den Bosch en omgeving. Daarnaast mogen wij EuroPAC Alarmcentrale als partner rekenen die een belangrijke rol speelt in alarmverwerking, cameratoezicht, telefoonbereikbaarheidsdiensten en tracking & tracing.