Nieuws

Code Verantwoordelijk Marktgedrag Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op 16 oktober 2017 jl. heeft Ramon van Mook namens Bewakingsdienst van Mook de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Ondertekend. Deze code doet een moreel appèl op opdrachtgevers, opdrachtnemers, inleners, vakbonden en tussenpersonen om sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren. Door het ondertekenen van deze Code  wil de onderneming zich hard maken voor een kwalitatief goede dienstverlening met een optimale inzet van werknemers en partners.

>> Lees meer
Jumbo Winterland Oss beveiligt door Bewakingsdienst van Mook Jumbo Winterland Oss beveiligt door Bewakingsdienst van Mook

 

OSS | Jumbo Winterland Oss verliep de laatste jaren zonder problemen, alleen afgelopen editie vond er een vervelend incident plaats toen een 35-jarige Ossenaar een vrijwilliger mishandelde. De beveiliging komende editie van 15 december tot en met 3 januari wordt geïntensiveerd.


>> Lees meer
Donkere dagen offensief Donkere dagen offensief

Hoe komen inbrekers binnen? Hoe kan ik het kwaadwillende zo moeilijke maken? Bewakingsdienst van Mook start in aanloop naar de donkere december dagen een 'donkere dagen offensief' met de 10 meeste (bekende) voorkomende inbraakmethodes en hoe je dit kunt beperken/voorkomen.

>> Lees meer
Bewakingsdienst van Mook krijgt VEB erkenning Bewakingsdienst van Mook krijgt VEB erkenning

Vanaf 1 april 2015 is Bewakingsdienst van Mook uit Oss in het bezit van de VEB erkenning. Na een inspectie van de auditeur van het VEB, welke alles positief heeft bevonden, is de onderneming beloond met deze erkenning. De directie van het bedrijf heeft te kennen gegeven dat ze trots zijn en het een eer vinden zich aan te mogen sluiten bij deze branche organisatie.

>> Lees meer
Inbreker aangehouden! Inbreker aangehouden!

OSS - Een man heeft vrijdagnacht ingebroken bij een pand aan de Kanaalstraat in Oss. De politie en Bewakingsdienst van Mook hebben de dader aangehouden op de Macharenseweg tijdens zijn vluchtpoging.>> Lees meer
Inbrekers laten buiten achter door snelle reactie surveillant! Inbrekers laten buiten achter door snelle reactie surveillant!

OSS - Inbrekers sloegen woensdagnacht rond 00.45 uur toe bij een bouwmarkt aan de Kanaalstraat in Oss. De buit lieten ze echter achter omdat de politie en Bewakingsdienst van Mook binnen zes minuten na de melding ter plaatse waren. De politie onderzoekt de zaak.

>> Lees meer
Met een veilig gevoel vakantie! Met een veilig gevoel vakantie!

OSS – Iedereen kent wel een persoon bij wie ooit is ingebroken. Als iemand zelf een inbraak heeft meegemaakt, blijft het gevoel van onveiligheid lang hangen. Bewakingsdienst Van Mook vindt de veiligheid van onder andere particulieren erg belangrijk. “Wij willen de leefbaarheid in Oss vergroten.”

>> Lees meer
Met een goed gevoel op vakantie? Met een goed gevoel op vakantie?

De vakantietijd is een toptijd voor inbrekers! Bewakingsdienst van Mook geeft u graag anti-inbraaktips. Zo kunt u met een goed gevoel op vakantie..

>> Lees meer
Overname mobiele surveillance NBD Overname mobiele surveillance NBD

Bewakingsdienst van Mook gaat zich steeds meer concentreren op mobiele surveillance en aanverwante activiteiten. In dat kader is onlangs het onderdeel mobiele surveillance overgenomen van de Nederlandse Beveiligngs Dienst.

>> Lees meer
Sponsor business gala Oss Sponsor business gala Oss

Het Business Gala Oss heeft een nieuwe formule gekregen. Waren de Osse ondernemers vorig jaar nog te gast in de Lievekamp waar tijdens een theater show de ondernemer en veelbelovend ondernemer van het jaar bekend werden gemaakt, voor de editie van dit jaar is gekozen voor een nieuwe setting in Klooster Bethlehem in Haren.

>> Lees meer
Verbeterde veiligheid medewerkers gemeente Verbeterde veiligheid medewerkers gemeente

CAR Media, Bewakingsdienst van Mook en EuroPAC Alarmcentrale hebben in overleg met verschillende afdelingen van de gemeente Oss de veiligheid van alleen werkende medewerkers van gemeente Oss verbeterd. Op aanbeveling van de Arbodienst maken deze medewerkers sinds kort gebruik van een zogenaamde “MAN Down” functie. 

>> Lees meer
< Vorige > Volgende