Betrokken

Lokale betrokkenheid is een belangrijke discipline voor Bewakingsdienst van Mook. We ondersteunen daarom graag de volgende lokale en regionale initiatieven om de leefbaarheid in onze eigen regio te vergoten en te borgen.FC Oss
FC Oss biedt het beste voetbal dichtbij huis, in een gezellige ambiance waar de bezoeker vermaakt wordt. Sinds 1991 actief in het betaalde voetbal. Eerst onder de naam TOP Oss en sinds het seizoen 2008-2009 onder de naam FC Oss.

>> Ga naar de website van FC Oss
 
Business Gala Oss
Stichting Business Gala Oss heeft zich ten doel gesteld om ieder jaar een Business Gala in Oss te organiseren. Het doel hiervan is ondernemers uit Oss en omgeving met elkaar in contact te brengen en hun onderlinge relaties te verstevigen.

>> Ga naar de website van Business Gala Oss
Business Gala Oss 
Bernhezer Business Event

Het Bernhezer Business Event is een evenement van Stichting Bernhezer Ondernemersplatform. Ieder jaar met een uitdagend programma voor de gasten en de verkiezing van ' Ondernemer van het jaar'  en Jonge Ondernemer van het jaar'.


>> Ga naar de website van Bernhezer Business Event
 
FUIF14

Het FUIF is ontstaan vanuit een initiatief van de Ronde Tafel Oss (Tafelronde 73 Oss). Het idee? Een avond feesten met vrienden en bekenden volgens het oude schoolfuif principe. Daarnaast wordt door middel van sponsors geld ingezameld voor een goed doel in de Regio Oss. Het FUIF staat garant voor een avond gezelligheid met top entertainment. 


>> Ga naar de website van Tafelronde 73
 
NME Centrum Kinderboerderij Elzenhoek

Bij NME-Centrum en Kinderboerderij De Elzenhoek is het natuurlijk genieten! Met ruim 135.000 bezoekers is De Elzenhoek dé educatieve ontmoetingsplek voor de gemeente Oss én voor de regio.


>> Ga naar de website van NME Centrum Kinderboerderij Elzenhoek 
 
SCVO (Stichting Carnaval Vierend Oss)

De SCVO is overkoepelend orgaan voor het openbaar carnaval in Oss. SCVO stimuleert en organiseert carnavalsactiviteiten door en samen met Osse carnavalsverenigingen. Carnavalsactiviteiten voor álle Ossekoppen en Ossenekskes zoals het Pronkconcert, de grote carnavalsoptocht, het Sokkenbal, de Boerenbruiloft en nog vele andere. 


>> Ga naar de website van SCVO 
Maaskantse Boys

Maaskantse Boys is een voetbalvereniging uit Maren-Kessel en opgericht in 1944. Met een jeugdafdeling (wedstrijden op zaterdag) en seniorenteams (wedstrijden op zondag).


>> Ga naar de website van Maaskantse Boys 
Stichting Aktie-Fix

Deze stichting organiseert eenmaal per maand logeerweekenden voor kinderen met een lichamelijke beperking. De staf van vrijwilligers doet steeds haar uiterste best om deze groep kinderen even hun beperking te laten ‘vergeten’. Zoveel mogelijk doen wat ieder ander doet, met de juiste begeleiding. Zo staat een bezoek aan een groot pretpark elk jaar op de agenda, maar ook wordt er een cruise gemaakt, workshops gevolgd, en is er een jaarlijks terugkerend feestelijk spektakel genaamd AktiePop.


>> Ga naar de website van Stichting Aktie-Fix 
Truckpulling Maasdonk

Stichting Trucktrek Maasdonk verzorgt een maal per jaar (in mei) een evenement waar in truck- en tractorpulling centraal staat. De locatie van dit altijd spectaculaire evenement is het terrein bij Molen de Vlijt, aan de Papendijk in Geffen


>> Ga naar de website van Truckpulling Maasdonk
Toernooi Mennus

Een voetbaltoernooi in Maren-Kessel, inmiddels uitgegroeid tot het grootste en gezelligste toernooi van heel Noord-Brabant! Toernooi Mennus is één groot feestweekend!


>> Ga naar de website van Toernooi Mennus